Γιατί δεν πρέπει να πετάμε ποτέ τα λάδια μετά το μαγείρεμα
Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε πώς να απαλλαγούμε από το χρησιμοποιημένο λάδι, με αποτέλεσμα να προκαλούμε σοβαρή ρύπανση στο περιβάλλον. Κι όμως, υπάρχουν λύσεις. Ένα λίτρο τηγανέλαιο ρυπαίνει 1 εκατομμύριο λίτρα νερού, ποσότητα που καταναλώνει ο μέσος άνθρωπος σε 14 χρόνια, ενώ η φύση χρειάζεται 10 χρόνια για να απορροφήσει. Αν νομίζετε ότι μια σταγόνα δεν έχει μεγάλη σημασία, ξανασκεφτείτε το: μια σταγόνα (0,05 ml) τηγανέλαιου μπορεί να μολύνει έως και 50 λίτρα νερού. Αυτές οι ποσότητες μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά, όχι μόνο στην αποχέτευση, αλλά και στους φυσικούς πόρους, στην υγεία των ζώων και των ανθρώπων.Πόσο μεγάλη ζημιά κάνουμε; Το τηγάνισμα, αν και δεν είναι ο ιδανικότερος τρόπος μαγειρέματος, για τους περισσότερους αποτελεί καθημερινή συνήθεια. Τι γίνεται, όμως, όταν το λάδι τελειώσει τη ζωή του στο τηγάνι; Δυστυχώς, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τον κατάλληλο τρόπο να το απορρίψουν, με αποτέλεσμα να προκαλούν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(83)
- Αστυνομικά(109)
- Εκπαίδευση(167)
- Εργασία(95)
- Θρησκεία(5)
- Κοινωνία(485)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(514)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.