πριν από  2 ημέρες 23 ώρες

Dikaiologitika.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η αύξηση της κατανάλωσης φυτικών τροφών παράλληλα με τη μείωση του κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος έχει σημαντικά οφέλη τόσο για την υγεία όσο και το περιβάλλον. Ενώ το κρέας αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, νέα έρευνα δείχνει ότι η αντικατάσταση του κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος με φυτικά υποκατάστατα θα μπορούσε να βοηθήσει στη μακροζωία. Όπως αναφέρει το SciTechDaily, μια κοινή μελέτη του Πανεπιστημίου McGill και του London School of Hygiene & Tropical Medicine διαπίστωσε ότι η αντικατάσταση ακόμη και του μισού της κατανάλωσης κόκκινου ή επεξεργασμένου κρέατος με φυτικές πρωτείνες θα μπορούσε να παρατείνει το προσδόκιμο ζωής κατά σχεδόν εννέα μήνες. Η ομάδα απέδωσε την αύξηση του προσδόκιμου ζωής σε μειωμένο κίνδυνο χρόνιων παθήσεων. Επιπλέον, διαπίστωσαν ότι η μετάβαση σε μια χορτοφαγική ή κυρίως χορτοφαγική διατροφή θα ωφελούσε περισσότερο τους άνδρες, με διπλάσιο κέρδος σε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Εργασία
    Palo presentation