Μπισκότα από καστανάλευρο - Το έργο Κασθαναία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (φωτ.)
Στο πλαίσιο του Μέτρου 16.1 - 16.2 "Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της ΕΣΚ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας" - ΔΡΑΣΗ 2: "Υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου των Επιχειρησιακών Ομάδων της ΕΣΚ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας", του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, υλοποιείται το έργο με τίτλο "Μεταφορά τεχνογνωσίας για την καινοτόμα αξιοποίηση κάστανου "διαλογής" και πεσμένου (καινοτομία οικολογικής και ερευνητικής φύσης) και ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας των ομάδων καστανοπαραγωγών", συντομογραφία Κασθαναία. Στο έργο συμμετέχουν τα Εργαστήρια Χημείας, Βιοχημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων και Δασικής Οικονομικής, Μάρκετινγκ, Καινοτομίας Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αγροτικοί συνεταιρισμοί καστανοπαραγωγών της Θεσσαλίας και της Αρκαδίας και η ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. Στο πλαίσιο του έργου, παρήχθη αλεύρι από μη εμπορεύσιμα κάστανα τα οποία προσφέραν οι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(99)
- Εκπαίδευση(183)
- Εργασία(98)
- Θρησκεία(1)
- Κοινωνία(519)
- Νομικά(9)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(587)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.