πριν από  8 ώρες 49 λεπτά

Larissanet.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αυτή είναι μια ρώσικη συνταγή, που περιέχει λάχανο και μπακαλιάρο. Συνειρμικά, λοιπόν, θα λέγαμε ότι είναι για κρύα κλίματα ή για πιο κρύα εποχή. Ωστόσο, περιέχει ψάρι και για εμάς το ψάρι και τα θαλασσινά τρώγονται, με περισσότερη όρεξη, δίπλα στη θάλασσα. Οι ψαροκροκέτες ή ψαροκεφτέδες, αν τα πλάσετε μεγαλύτερα, θα μπορούσαν να γίνουν ωραιότατα fish burgers. Ή και να τυλιχτούν σε αραβικές πίτες με μαγιονέζα και σαλάτα και να τα πάρουμε μαζί μας, στη δουλειά, για μεσημεριανό.Ψαροκροκέτες Υλικά:1/3 ψιλοκομμένο κινέζικο λάχανο3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμέναμισό ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο1 καρότο τριμμένο1/2 κουταλιά της σούπας αλάτι260 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου (κατεψυγμένο ή φρέσκο) χωρίς πέτσα2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρξύσμα και χυμό από 1 λεμόνιηλιέλαιο, για τηγάνισμα Εκτέλεση: Ψιλοκόβουμε το κινέζικο λάχανο. Ανακατεύουμε το λάχανο με τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το καρότο και το αλάτι σε ένα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Εργασία
    Palo presentation