Ψαροκροκέτες με μπακαλιάρο χωρίς πανάρισμα
Αυτή είναι μια ρώσικη συνταγή, που περιέχει λάχανο και μπακαλιάρο. Συνειρμικά, λοιπόν, θα λέγαμε ότι είναι για κρύα κλίματα ή για πιο κρύα εποχή. Ωστόσο, περιέχει ψάρι και για εμάς το ψάρι και τα θαλασσινά τρώγονται, με περισσότερη όρεξη, δίπλα στη θάλασσα. Οι ψαροκροκέτες ή ψαροκεφτέδες, αν τα πλάσετε μεγαλύτερα, θα μπορούσαν να γίνουν ωραιότατα fish burgers. Ή και να τυλιχτούν σε αραβικές πίτες με μαγιονέζα και σαλάτα και να τα πάρουμε μαζί μας, στη δουλειά, για μεσημεριανό.Ψαροκροκέτες Υλικά:1/3 ψιλοκομμένο κινέζικο λάχανο3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμέναμισό ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο1 καρότο τριμμένο1/2 κουταλιά της σούπας αλάτι260 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου (κατεψυγμένο ή φρέσκο) χωρίς πέτσα2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρξύσμα και χυμό από 1 λεμόνιηλιέλαιο, για τηγάνισμα Εκτέλεση: Ψιλοκόβουμε το κινέζικο λάχανο. Ανακατεύουμε το λάχανο με τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το καρότο και το αλάτι σε ένα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(14)
- Άμυνα(68)
- Αστυνομικά(98)
- Εκπαίδευση(150)
- Εργασία(110)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(512)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(481)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.