Συνταγή: Κοκκινιστό μοσχάρι με πατάτες
Το κοκκινιστό μοσχαράκι με πατάτες είναι η καλύτερη επιλογή για μεσημεριανό φαγητό για όλη την οικογένεια. Υλικά 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες 3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 5 μέτριες πατάτες κομμένες κυδωνάτες 1 κ.σ. πελτέ 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 50 γρ λευκό κρασί 1 ξύλο κανέλας αλάτι πιπέρι πάπρικα γλυκιά ½ φλ. ελαιόλαδο 200 γρ νερό Εκτέλεση Πλένεις καλά το μοσχαράκι και το αφήνεις στο σουρωτήρι Ρίχνεις στην κατσαρόλα 2 κ.σ. ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρεις το μοσχάρι γυρίζοντας με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να πάρει χρώμα Το βγάζεις από την κατσαρόλα και σοτάρεις στο ίδιο λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο και το καρότο στην κατσαρόλα Βάζεις και πάλι το μοσχάρι στην κατσαρόλα και το σβήνεις με το λευκό κρασί Προσθέτεις τις ντομάτες, τον πελτέ, την κανέλα, το νερό και αλάτι Ανακατεύεις και σκεπάζεις την κατσαρόλα Μετά από 1 ώρα προσθέτεις τις πατάτες και το αφήνεις να βράσει για 1/2 ακόμη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(110)
- Εκπαίδευση(176)
- Εργασία(99)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(466)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(538)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.