Γνωρίστε το φυσικό γλυκαντικό και ρυθμίστε το σάκχαρο χωρίς ζάχαρη!
Στη χώρα μας, το μέλι θεωρείται μια εξαιρετική και υγιεινή επιλογή για γλυκαντικό, αλλά το σιρόπι σφένδαμου έχει κερδίσει την προτίμηση των Καναδών και Αμερικανών, καθώς και των χορτοφάγων και βίγκαν παγκοσμίως. Είναι συνηθισμένο να συνοδεύει τηγανίτες ή βάφλες σε ένα τυπικό αμερικανικό πρωινό. Πρόσφατες έρευνες προτείνουν ότι το σιρόπι σφένδαμου μπορεί να προσφέρει περισσότερα από απλώς γλυκιά γεύση, καθώς ενδέχεται να συμβάλλει στην πρόληψη μεταβολικών ασθενειών και στη βελτίωση της υγείας. Μια μελέτη που διεξήχθη από επιστήμονες του Πανεπιστημίου Laval στο Κεμπέκ αποκάλυψε ότι η αντικατάσταση μόλις δύο κουταλιών της σούπας ραφιναρισμένης ζάχαρης με καθαρό σιρόπι σφένδαμου μπορεί να μειώσει σημαντικά τους βασικούς παράγοντες κινδύνου για καρδιοπάθειες και διαβήτη. Αυτή η κλινική δοκιμή είναι η πρώτη του είδους της που αποδεικνύει ότι το σιρόπι σφένδαμου είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό γλυκαντικό. Η μελέτη δημοσιεύθηκε στην...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Παρότι στη χώρα μας το μέλι έχει την τιμητική του ως μια πιο υγιεινή και γλυκιά προσθήκη που μπορεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη, το σιρόπι σφένδαμου είναι η αντίστοιχη επιλογή για τους Καναδούς ή τους Αμερικανούς, αλλά και τους χορτοφάγους και τους vegan παγκοσμίως. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ένα τυπικό αμερικανικό πρωινό, δε λείπουν οι τηγανίτες ή οι βάφλες με...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(11)
- Άμυνα(38)
- Αστυνομικά(61)
- Εκπαίδευση(107)
- Εργασία(69)
- Θρησκεία(1)
- Κοινωνία(323)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(288)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.