Οι νέες τάσεις των Ελλήνων καταναλωτών στην νέα μετά κοροναϊού εποχή ως προς τα Ηπειρωτικά και τα λοιπά ελληνικά, παραδοσιακά τρόφιμα απασχόλησε την έρευνα αγοράς που διενέργησε η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με το εργαστήριο Χημείας Τροφίμων, του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στο τρίτο μέρος αυτής της έρευνας μελετήθηκε η επιθυμία των...
Ολοκληρώθηκε και δημοσιεύτηκε και η νέα (3ηκατά σειρά) έρευνα αγοράς της Περιφέρειας Ηπείρου, με την συνεργασία του εργαστηρίου Χημείας Τροφίμων, του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σχετικά με τις νέες τάσεις των Ελλήνων καταναλωτών στην νέα μετά COVID-19 εποχή ως προς τα Ηπειρωτικά και τα λοιπά ελληνικά, παραδοσιακά τρόφιμα. Αυτή την φορά μελετήθηκε η...

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(25)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(40)
- Θεσσαλία(206)
- Θεσσαλονίκη(27)
- Θράκη(2)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(116)
- Μακεδoνία(48)
- Πελοπόννησος(153)
- Στερεά Ελλάδα(72)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.