Πηγή Ένας 35χρονος διακοσμητής παντρεύει διεθνείς συνταγές με ελληνικές πρώτες ύλες, βελτιώνοντας με τα κέτσαπ και τις σάλτσες του την εμπειρία του φαγητού Εμπνέεται από γεύσεις από όλο τον κόσμο, τους δίνει ελληνική πινελιά χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά και δημιουργεί κέτσαπ με ιδιαίτερα μπαχαρικά και διαφορετικές σάλτσες τομάτας, μέσα από ένα "πάντρεμα"...

   ·    πριν από  1 Μήνα 11 ημέρες  ·    

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Επιχειρήσεις
Palo presentation