πριν από  2 ημέρες 10 ώρες

Marieclaire.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Όσοι προσέχουν τη διατροφή τους γνωρίζουν καλά πως το να τρως ελαφριά δεν σημαίνει να στερείσαι τη γεύση. Η καπνιστή γαλοπούλα Οβάλ της NIKAS έρχεται να το επιβεβαιώσει, συνδυάζοντας ισορροπία, ποιότητα και πλούσια γεύση σε ένα αλλαντικό που μπορεί να ενταχθεί εύκολα στην καθημερινή διατροφή. Με μόλις 2% λιπαρά, παρασκευάζεται από ατόφια κομμάτια στήθους γαλοπούλας, τα οποία σιγοψήνονται για οκτώ ώρες σε φούρνο με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με ήπιο κάπνισμα σε ξύλα οξιάς, που χαρίζει στο προϊόν το χαρακτηριστικό του άρωμα και μια γεύση που ξεχωρίζει. Η καπνιστή γαλοπούλα Οβάλ της NIKAS είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν κάτι ελαφρύ, αλλά όχι άνοστο. Ταιριάζει τέλεια σε σαλάτες, μπορεί να αναβαθμίσει ένα πλατό αλλαντικών ή να καταναλωθεί σκέτη, ως ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ. Eίναι χαμηλή σε λιπαρά και θερμίδες, αλλά ταυτόχρονα πλούσια σε πρωτείνη, στοιχείο-κλειδί για όσους ακολουθούν έναν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μόδα
    Palo presentation