Νομάδες ζυθοποιοί φτιάχνουν μπύρες σε όλον τον κόσμο -Mε γεύση... γαλακτομπούρεκο, creme brulee, τζατζίκι
Ο Κωνσταντίνος Πουγάτσιας από τη Θεσσαλονίκη και ο Λευτέρης Μεσημέρης από την Κέρκυρα ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Δανία και Ολλανδία, αντίστοιχα. Δεν πρόκειται να κάνουν εκεί τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά να φτιάξουν τις μπύρες τους. Μέσα στις αποσκευές τους έχουν και... τις μυστικές τους συνταγές, καθώς θα βρεθούν στις ζυθοποιίες των συγκεκριμένων χωρών που τους έχουν προσκαλέσει, για να δημιουργήσουν το επόμενο δροσερό ποτό τους. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η "ζύμωση" των νομάδων ζυθοποιών έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε περισσότερες από τριάντα πολιτείες στις ΗΠΑ και σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις. Οι μπύρες τους ξετρελαίνουν τους φανατικούς της ζυθοποσίας και έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία. Δεν σταματούν να πειραματίζονται, έχοντας ήδη δημιουργήσει περισσότερες από 230 γεύσεις - από λεμόνι και φράουλα μέχρι γαλακτομπούρεκο και... τζατζίκι! "Ταξιδεύουμε την μπύρα μας παντού και αυτό είναι το διαφορετικό.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Έχει άραγε κανένας αναρωτηθεί πώς θα ήταν οι μπύρες αν είχαν γεύση από λεμόνι, φράουλα, γαλακτομπούρεκο και τζατζίκι; Ο Κωσταντίνος Πουγάτσιας από τη Θεσσαλονίκη και ο Λευτέρης Μεσημέρης από την Κέρκυρα, κατάφεραν αυτή την τρελή ιδέα να την κάνουν πράξη. Οι 2 Έλληνες ζυθοποιοί ετοιμάζονται ταξιδέψουν (ο κάθε ένας ξεχωριστά) για Δανία και Ολλανδία ώστε να φτιάξουν...
Ο Κωνσταντίνος Πουγάτσιας από τη Θεσσαλονίκη και ο Λευτέρης Μεσημέρης από την Κέρκυρα ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Δανία και Ολλανδία, αντίστοιχα. Δεν πρόκειται να κάνουν εκεί τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά να φτιάξουν τις μπύρες τους. Μέσα στις αποσκευές τους έχουν και... τις μυστικές τους συνταγές, καθώς θα βρεθούν στις ζυθοποιίες των συγκεκριμένων χωρών...
Ο Κωνσταντίνος Πουγάτσιας από τη Θεσσαλονίκη και ο Λευτέρης Μεσημέρης από την Κέρκυρα ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Δανία και Ολλανδία, αντίστοιχα. Δεν πρόκειται να κάνουν εκεί τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά να φτιάξουν τις μπύρες τους. Μέσα στις αποσκευές τους έχουν και... τις μυστικές τους συνταγές, καθώς θα βρεθούν στις ζυθοποιίες των συγκεκριμένων χωρών...
Ο Κωνσταντίνος Πουγάτσιας από τη Θεσσαλονίκη και ο Λευτέρης Μεσημέρης από την Κέρκυρα ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Δανία και Ολλανδία, αντίστοιχα. Δεν πρόκειται να κάνουν εκεί τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά να φτιάξουν τις μπύρες τους. Μέσα στις αποσκευές τους έχουν και... τις μυστικές τους συνταγές, καθώς θα βρεθούν στις ζυθοποιίες των συγκεκριμένων χωρών...
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.