Το πιο αφράτο και light ραβανί - Χωρίς αυγά και ζάχαρη
Το πιο light ραβανί που έχεις φάει ποτέ. Δεν περιέχει λευκό αλεύρι, ούτε αυγά. Είναι απλά θεϊκό. Δεν περιέχει λευκό αλεύρι, δεν περιέχει αυγά και δεν περιέχει ζάχαρη. Είναι πεντανόστιμο, ζουμερό από το σιρόπι με μέλι που περιέχει και άκρως εθιστικό.Έχει μόλις 267 θερμίδες, όταν ένα κλασικό full fat κομμάτι ραβανί με 6-7 αυγά, αλεύρι, ζάχαρη κλπ έχει πάνω από 800 θερμίδες. Τη συνταγή μάς προτείνει η food blogger Emily Vagia. Συνταγή για light ραβανί χωρίς ζάχαρη και αυγά Υλικά 120 ml. γάλα (ή φυτικό ρόφημα της επιλογής σου) 56 γρ. φυτικό βούτυρο 165 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 100 γρ. υποκατάστατο ζάχαρης (στέβια 1:1, εριθρυτόλη, ξυλιτόλη, ζάχαρη από monk fruit, ζάχαρη καρύδας κλπ) 3/4 κ.γ. baking powder 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα 120 γρ. γιαούρτι για το σιρόπι 220 ml. νερό 220 γρ. μέλι Εκτέλεση Ξεκινάω ζεσταίνοντας σε ένα κατσαρολάκι το γάλα με το βούτυρο. Μόλις λιώσει το βούτυρο σβήνω το μάτι και βγάζω στην άκρη. Στο ζεστό μείγμα ρίχνω το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.