Το πιο εύκολο, γρήγορο παγωτό με ζαχαρούχο γάλα - Πιο αγνό και κυρίως σπιτικό
Με μόλις τρια υλικά μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υγιεινό, πολύ εύκολο, λαχταριστό και σπιτικό παγωτό. Πάντα ένα χειροποίητο παγωτό είναι ότι καλύτερο για τους δικούς μας. Θα χρειαστούμε φυτική σαντιγύ τύπου morfat ermol ζαχαρούχο γάλα εβαπορέ γάλα Αφού έχουμε βάλει όλα τα υλικά μας στο ψυγειο για μισή ώρα ξεκινάμε την διαδικασία της παρασκευής του παγωτού μας. Χτυπάμε με το μίξερ τη morfat σύμφωνα με τις οδηγίες γύρω στα 8 λεπτά και ύστερα προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, συνεχίζοντας το χτύπημα για ακόμη 3 λεπτά. Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ χτυπώντας με το μίξερ συνεχώς. Το μείγμα μας είναι έτοιμο. Το βάζουμε σε ανοξείδωτο δοχείο και κατευθείαν στην κατάψυξη. το αφήνουμε μια ώρα περίπου κι αν θέλουμε το χτυπάμε ξανά με μίξερ για να γίνει πιο αφράτο και σερίρουμε Καλή σας απόλαυσηΔιαβάστε Επίσης Παγωτό με γεύση νοσταλγίας: Στο παλιό γαλακτοπωλείο του Πειραιά για θαυμάσια παγωμένη κρέμα Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις Διαβάστε πρώτοι τις...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.