πριν από  6 Μήνες 15 ημέρες

Sofokleous10.gr

Follow @sofokleous10 Κάθε πότε καταναλώνουν ψάρι οι Έλληνες και πόσο έχουν αλλάξει οι διατροφικές τους συνήθειες τα τελευταία χρόνια. Πόσο ευάλωτο είναι το ψάρι απέναντι στο κύμα ανατιμήσεων και γιατί οι καταναλωτές στερούνται ενημέρωσης για τα προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας. Τι δείχνουν τα ευρήματα σχετικής έρευνας της Focus Bari που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του 3ου...

πριν από  6 Μήνες 16 ημέρες

Real.gr

Την εισήγηση στο δεύτερο πάνελ έκανε η Ευρωβουλευτής ΕΛΚ, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων επισήμανε ότι " η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια παρά τη μεγάλη κρίση που βίωσε την περασμένη δεκαετία και τις πρωτοφανείς εξωγενείς προκλήσεις που βιώνει σήμερα παραμένει ένας από τους πιο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Οικονομία
Palo presentation