Follow @sofokleous10 Κάθε πότε καταναλώνουν ψάρι οι Έλληνες και πόσο έχουν αλλάξει οι διατροφικές τους συνήθειες τα τελευταία χρόνια. Πόσο ευάλωτο είναι το ψάρι απέναντι στο κύμα ανατιμήσεων και γιατί οι καταναλωτές στερούνται ενημέρωσης για τα προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας. Τι δείχνουν τα ευρήματα σχετικής έρευνας της Focus Bari που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του 3ου...
Την εισήγηση στο δεύτερο πάνελ έκανε η Ευρωβουλευτής ΕΛΚ, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων επισήμανε ότι " η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια παρά τη μεγάλη κρίση που βίωσε την περασμένη δεκαετία και τις πρωτοφανείς εξωγενείς προκλήσεις που βιώνει σήμερα παραμένει ένας από τους πιο...
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.