Αγγελάκης: Η 60χρονη πορεία της και οι νέες επενδύσεις στο παγωτό
Το 1962, ο Νίκος και η Παναγιώτα Αγγελάκη ξεκίνησαν, κυριολεκτικά από το μηδέν, μια μικρή, οικογενειακή πτηνοτροφική μονάδα στη Χαλκίδα, που χάρη στις αδιάκοπες προσπάθειές τους και την προσωπική τους εργασία, εξελίχθηκε σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα. Ένα έργο ζωής δύο αγαπημένων συντρόφων και πραγματικά αυτοδημιούργητων επιχειρηματιών. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας. Συνεχιστές της φιλοσοφίας και της οικογενειακής παράδοσης της επιχείρησης, εδώ και 20 χρόνια, είναι ο Θάνος και ο Ταξιάρχης Αγγελάκης, η δεύτερη γενιά της οικογένειας. Σταθερή επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάπτυξη και δημιουργία...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.