Είναι το μακρινό 1876, όταν ο Λορέντζος Μάμος με καταγωγή από τη Ζάκυνθο και αμαξοποιός στο επάγγελμα, θα κάνει μια επιχειρηματική κίνηση έκπληξη: θα ιδρύσει το πρώτο χειροκίνητο ζυθοποιείο της οικογένειας στην Πάτρα και -ίσως- χωρίς να το φαντάζεται ούτε ο ίδιος θα "φυτέψει" τους πρώτους σπόρους για μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή σχέση: αυτή ανάμεσα στην αχαϊκή πόλη...
Είναι το μακρινό 1876, όταν ο Λορέντζος Μάμος με καταγωγή από τη Ζάκυνθο και αμαξοποιός στο επάγγελμα, θα κάνει μια επιχειρηματική κίνηση έκπληξη: θα ιδρύσει το πρώτο χειροκίνητο ζυθοποιείο της οικογένειας στην Πάτρα και -ίσως- χωρίς να το φαντάζεται ούτε ο ίδιος θα "φυτέψει" τους πρώτους σπόρους για μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή σχέση: αυτή ανάμεσα στην αχαϊκή πόλη...
Είναι το μακρινό 1876, όταν ο Λορέντζος Μάμος με καταγωγή από τη Ζάκυνθο και αμαξοποιός στο επάγγελμα, θα κάνει μια επιχειρηματική κίνηση έκπληξη: θα ιδρύσει το πρώτο χειροκίνητο ζυθοποιείο της οικογένειας στην Πάτρα και -ίσως- χωρίς να το φαντάζεται ούτε ο ίδιος θα "φυτέψει" τους πρώτους σπόρους για μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή σχέση: αυτή ανάμεσα στην αχαϊκή πόλη...

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.