Οι υψηλές τιμές στο ελαιόλαδο είχαν δώσει αποφασιστική ώθηση στην ανάπτυξη των εξαγωγών - περί το 1 δισ. ευρώ Σε - σχεδόν - ελεύθερη πτώση βρίσκεται η τιμή παραγωγού του ελαιολάδου, γεγονός που έχει θετική επίδραση στη διαμόρφωση του πληθωρισμού των τροφίμων, λόγω του υψηλού συντελεστή στάθμισης που διαθέτει. Παράλληλα όμως πλήττει ευθέως το αγροτικό εισόδημα -...

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.