Επαγγελματικό γεύμα: Ποια πιάτα να αποφύγετε μπροστά σε αφεντικά και συναδέλφους
Τα επαγγελματικά δείπνα και οι συναντήσεις για ποτό μετά τη δουλειά - γνωστά και ως happy hours - αποτελούν ιδανική περίσταση για να χτίσετε σχέσεις και να ενισχύσετε το επαγγελματικό σας δίκτυο. Ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες ευγενείας που καλό είναι να ακολουθούνται. Σύμφωνα με την ειδική σε θέματα καλών τρόπων Mariah Grumet Humbert, υπάρχουν μερικά είδη φαγητού και ποτού που καλό είναι να αποφεύγετε μπροστά σε συναδέλφους ή προϊστάμενους.Αποφύγετε τα πιάτα με υψηλό κόστος Μην επιλέγετε τα ακριβότερα πιάτα του μενού, όπως φιλέτο ή θαλασσινά. Σε τέτοιες περιστάσεις είναι προτιμότερο να δείξετε διακριτικότητα και σεμνότητα στις επιλογές σας.Μην το παρακάνετε με τις παραγγελίες Αποφύγετε να γεμίσετε το τραπέζι με πολλαπλά πιάτα. Το πιο σωστό είναι να παρακολουθείτε τι παραγγέλνει το άτομο που σας έχει προσκαλέσει και να κινηθείτε ανάλογα. Αν επιλέξει σαλάτα, είναι προτιμότερο να μην πάρετε πλήρες μενού.Προσοχή στην κατανάλωση...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.