πριν από  15 ώρες 51 λεπτά

Moneypress.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα επαγγελματικά δείπνα και οι συναντήσεις για ποτό μετά τη δουλειά - γνωστά και ως happy hours - αποτελούν ιδανική περίσταση για να χτίσετε σχέσεις και να ενισχύσετε το επαγγελματικό σας δίκτυο. Ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες ευγενείας που καλό είναι να ακολουθούνται. Σύμφωνα με την ειδική σε θέματα καλών τρόπων Mariah Grumet Humbert, υπάρχουν μερικά είδη φαγητού και ποτού που καλό είναι να αποφεύγετε μπροστά σε συναδέλφους ή προϊστάμενους.Αποφύγετε τα πιάτα με υψηλό κόστος Μην επιλέγετε τα ακριβότερα πιάτα του μενού, όπως φιλέτο ή θαλασσινά. Σε τέτοιες περιστάσεις είναι προτιμότερο να δείξετε διακριτικότητα και σεμνότητα στις επιλογές σας.Μην το παρακάνετε με τις παραγγελίες Αποφύγετε να γεμίσετε το τραπέζι με πολλαπλά πιάτα. Το πιο σωστό είναι να παρακολουθείτε τι παραγγέλνει το άτομο που σας έχει προσκαλέσει και να κινηθείτε ανάλογα. Αν επιλέξει σαλάτα, είναι προτιμότερο να μην πάρετε πλήρες μενού.Προσοχή στην κατανάλωση...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Οικονομία
    Palo presentation