πριν από  1 Χρόνο 10 Μήνες

Euro2day.gr

Τη δόση των 644,42 εκατομμυρίων ευρώ από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης μεταβίβασε ο ESM στην Αθήνα. Όπως εξηγεί στο Twitter, λειτουργώντας ως ατζέντης για τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης, μόλις ολοκλήρωσε την 7η μεταφορά των κερδών από τα ομόλογα SMP/ANFAs. Η μεταβίβαση είναι μέρος των μέτρων ελάφρυνσης χρέους της Ελλάδας που συνδέονται με δεσμεύσεις πολιτικής.

πριν από  1 Χρόνο 10 Μήνες

Fortunegreece.com

Την δόση των 644,42 εκατομμυρίων ευρώ από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης μεταβίβασε ο ESM στην Αθήνα. Όπως εξηγεί στο Twitter λειτουργώντας ως ατζέντης για τα κράτη μέλη της ευρωζώνης μόλις ολοκλήρωσε την 7η μεταφορά των κερδών από τα ομόλογα SMP/ANFAs. Η μεταβίβαση είναι μέρος των μέτρων ελάφρυνσης χρέους της Ελλάδας που συνδέονται με δεσμεύσεις πολιτικής.

πριν από  1 Χρόνο 10 Μήνες

Imerisia.gr

Ο ESM μεταβίβασε στην Ελλάδα το ποσό των 644 εκατ. ευρώ από τα κέρδη ελληνικών ομολόγων (SMP/ANFA) που είχαν κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης στο πλαίσιο των μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ESM, το ποσό αυτό δόθηκε μετά την τελευταία μεταμνημονιακή αξιολόγηση της Ελλάδας στο πλαίσιο της ενισχυμένης εποπτείας από την ΕΕ.

πριν από  1 Χρόνο 10 Μήνες

Bankingnews

"Ο ESM λειτουργώντας ως ατζέντης για τα κράτη μέλη της ευρωζώνης μόλις ολοκλήρωσε την 7η μεταφορά των κερδών από τα ομόλογα SMP/ANFAs. Η μεταβίβαση είναι μέρος των μέτρων ελάφρυνσης χρέους της Ελλάδας που συνδέονται με δεσμεύσεις πολιτικής", ανέφερε στο Twitter o ESM. #ESMeuro, acting as an agent for the euro area member states, just completed the 7th transfer of...

πριν από  1 Χρόνο 10 Μήνες

Powergame.gr

Την δόση των 644,42 εκατομμυρίων ευρώ από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης μεταβίβασε ο ESM στην Αθήνα. Όπως εξηγεί στο Twitter, λειτουργώντας ως ατζέντης για τα κράτη μέλη της ευρωζώνης, μόλις ολοκλήρωσε την 7η μεταφορά των κερδών από τα ομόλογα SMP/ANFAs. Η μεταβίβαση είναι μέρος των μέτρων ελάφρυνσης χρέους της Ελλάδας που συνδέονται με δεσμεύσεις πολιτικής.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Οικονομία
Palo presentation