Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας μοιράζεται τη γνώση, προάγοντας την βιώσιμη ανάπτυξη της ιχθυοκαλλιέργειας
Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) ενισχύει στρατηγικά το διάλογο για την ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια, στηρίζοντας συνέδρια και εκδηλώσεις. Μέσω αυτών επιδιώκει να φέρει πιο κοντά την επιστημονική κοινότητα, τους επαγγελματίες του χώρου και την κοινωνία και να προβάλλει το δυναμισμό και τις προοπτικές του βασικού πυλώνα της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής. Στο 1ο Συνέδριο Food Forward from Farm to Table, η υπεραλίευση, οι τιμές των ψαριών εκτροφής κ ο ρόλος της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, συζητήθηκαν από τον Απόστολο Τουραλιά, Πρόεδρο ΕΛΟΠΥ, και το Νεκτάριο Νώτη, CEO Notice Content & Services, εμπνευστή του Συνεδρίου. Η ΕΛΟΠΥ, προσέφερε δείπνο με φρέσκα ελληνικά ψάρια εκτροφής Fish from Greece, μαγειρεμένα με Ασιατικό twist. Βραβείο για το ρόλο και τη συνεισφορά της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών παρέλαβε η ΕΛΟΠΥ στην εκδήλωση που διοργάνωσαν η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρία...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Μέσω αυτών επιδιώκει να φέρει πιο κοντά την επιστημονική κοινότητα, τους επαγγελματίες του χώρου και την κοινωνία και να προβάλλει το δυναμισμό και τις προοπτικές του βασικού πυλώνα της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής. Στο 1ο Συνέδριο Food Forward from Farm to Table, η υπεραλίευση, οι τιμές των ψαριών εκτροφής κ ο ρόλος της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, συζητήθηκαν...
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.