πριν από  20 ημέρες 4 ώρες

Thehellenicmail.gr

Επικαιροτητα Drones για την καταγραφή παραβάσεων σε αιγιαλούς και παραλίες Οι περσινές αντιδράσεις των πολιτών που δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε παραλίες γιατί οι επιχειρηματίες είχαν καταλάβει με διάφορους τρόπους την ακτογραμμή έφερε την λήψη άμεσων μέτρων από τις αρχές. Από το Πολύχρονο Χαλκιδικής ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Παύλος Σαρόγλου σε μια επιτόπια...

πριν από  21 ημέρες 8 ώρες

(Πηγή: www.voria.gr) Από τη Χαλκιδική ξεκίνησαν οι πρώτοι έλεγχοι με drones προκειμένου να διαπιστωθούν πιθανές παραβάσεις σε υφιστάμενες παραχωρήσεις σε αιγιαλό και παραλίες. Οι πρώτες πτήσεις drones πραγματοποιήθηκαν χθες στις παραλίες "Πευκοχώρι" και "Πολύχρονο" στην περιοχή της Χαλκιδικής, καθώς οι παραλίες αυτές συγκεντρώνουν αυξημένο αριθμό καταγγελιών. Τα...

πριν από  21 ημέρες 8 ώρες

Cityportal

Cityportal Team 1 27/05/2024 - 12:21

πριν από  21 ημέρες 9 ώρες

(Πηγή: www.iefimerida.gr) Από τη Χαλκιδική ξεκίνησαν οι πρώτοι έλεγχοι με drones προκειμένου να διαπιστωθούν πιθανές παραβάσεις σε υφιστάμενες παραχωρήσεις σε αιγιαλό και παραλίες. Οι πρώτες πτήσεις drones πραγματοποιήθηκαν χθες στις παραλίες "Πευκοχώρι" και "Πολύχρονο" στην περιοχή της Χαλκιδικής, καθώς οι παραλίες αυτές συγκεντρώνουν αυξημένο αριθμό καταγγελιών.

πριν από  21 ημέρες 9 ώρες

Περιεχόμενα Τέσσερις τρόποι ελέγχουΝέο σύστημα παραχωρήσεωνΝέοι Κανόνες και υποχρεώσειςΠοινές Από τη Χαλκιδική ξεκίνησαν οι πρώτοι έλεγχοι με drones προκειμένου να διαπιστωθούν πιθανές παραβάσεις σε υφιστάμενες παραχωρήσεις σε αιγιαλό και παραλίες.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Οικονομία
Palo presentation