πριν από  1 ημέρα 12 ώρες

Huffingtonpost.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


"Είμαστε πάνω στο wave στο κομμάτι του ελληνικού τρόφιμου. Η άνοδος του τουρισμού και του επιπέδου του έκανε και το ελληνικό τρόφιμο να ανέβει επίπεδο" λέει στη HuffPost Greece, στο πλαίσιο του ΟΠΑΠ Forward TALKS, ο Κυριάκος Κωσταρέλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κωσταρέλος. "Η φέτα είναι από την εποχή του Ομήρου, αναφέρεται στην Οδύσσεια- το τυρί αυτό λένε ότι είναι η φέτα, οπότε η Ελλάδα έχει χιλιάδες χρόνια ιστορία" στον συγκεκριμένο κλάδο, τονίζει ο κ. Κωσταρέλος, προσθέτοντας πως "εμείς παράγουμε τυροκομικά προϊόντα από το 1937". Διαφήμιση Ερωτηθείς για το επίπεδο όπου βρίσκεται ο τομέας δραστηριότητας της εταιρείας του εν γένει, σημειώνει πως "αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι η παραγωγή τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και ειδικά της φέτας, που είναι η ναυαρχίδα μας, είναι σε πάρα πολύ καλό σημείο. Πλέον η φέτα θεωρώ ότι είναι ένα προϊόν που αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα brands της Ελλάδας στα τρόφιμα", συμπληρώνοντας...

πριν από  1 ημέρα 17 ώρες

Huffingtonpost.gr

"Είμαστε πάνω στο wave στο κομμάτι του ελληνικού τρόφιμου. Η άνοδος του τουρισμού και του επιπέδου του έκανε και το ελληνικό τρόφιμο να ανέβει επίπεδο" λέει στη HuffPost Greece, στο πλαίσιο του ΟΠΑΠ Forward TALKS, ο Κυριάκος Κωσταρέλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κωσταρέλος. "Η φέτα είναι από την εποχή του Ομήρου, αναφέρεται στην Οδύσσεια- το τυρί αυτό λένε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Οικονομία
    Palo presentation