πριν από  1 Μήνα 26 ημέρες

Της Βίκυς Κουρλιμπίνη Η ποιότητα των τροφών που καταναλώνουμε ενδεχομένως να έχει τελικά μεγαλύτερη σημασία για την υγεία της καρδιάς απ' ό,τι η απλή μείωση υδατανθράκων ή λιπαρών. Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα μιας νέας μεγάλης μελέτης που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της American Society for Nutrition "NUTRITION 2025", που πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο της...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Οικονομία
    Palo presentation