Μιχάλης Σαράντης: Φέτα, ευλογιά και Κρήτη - Η μεγάλη πρόκληση της ελληνικής γαλακτοκομίας
Μέσα στη "δίνη" της κρίσης, αναδεικνύονται νέες ευκαιρίες για την κρητική γραβιέρα Μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των τελευταίων δεκαετιών βρίσκεται σήμερα το εθνικό μας προϊόν, φέτα. Η ευλογιά που πλήττει την ηπειρωτική Ελλάδα απειλεί την παραγωγή, ανατρέπει ισορροπίες και δημιουργεί αβεβαιότητα σε όλο το κύκλωμα της γαλακτοκομίας. Την ίδια ώρα, μέσα στη "δίνη" της κρίσης, αναδεικνύονται νέες ευκαιρίες για την κρητική γραβιέρα - ένα προϊόν με δυναμική, ταυτότητα και τη δυνατότητα να κατακτήσει μεγαλύτερο μερίδιο στις διεθνείς αγορές. Σε αυτό το περιβάλλον έντονης πίεσης αλλά και μεγάλων προοπτικών, ο νέος πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας, γαλακτοβιομήχανος και συνιδιοκτήτης των "Ελληνικών Γαλακτοκομείων" υπό την σκέπη των οποίων βρίσκονται γνωστά brands όπως Όλυμπος, Τυράς, Ροδόπη, Αγνό, Δουμπιά, Κλιάφα Μιχάλης Σαράντης, μιλά στην ΚΡΗΤΗ TV για το πώς η Ελλάδα μπορεί να προστατεύσει τη φέτα, να στηρίξει...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.