Marcin Burdach: "Χτίζουμε μια πιο δυνατή και έτοιμη για το μέλλον Ολυμπιακή Ζυθοποιία"
Σε μία από τις λίγες συνεντεύξεις του μετά την ανάληψη της ηγεσίας της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, ο Marcin Burdach ξεδιπλώνει τα χαρτιά του στο Fortune Greece. Με ψύχραιμη ματιά και σαφή στρατηγικό λόγο, μιλά για μια χρονιά μετασχηματισμού και ανθεκτικότητας, περιγράφοντας πώς η εταιρεία κατάφερε να διατηρήσει αναπτυξιακή τροχιά μέσα σε ένα περιβάλλον προκλήσεων και αναλύει τη στρατηγική της για το 2026. Ο επικεφαλής της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας αναφέρεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ελληνικής αγοράς μπύρας -όπου η μπύρα συνδέεται άρρηκτα με την κοινωνικότητα και τη μεσογειακή απόλαυση-, στη σημασία της καινοτομίας και στη φιλοσοφία του Ομίλου Carlsberg "Together Towards ZERO and Beyond", που καθορίζει τη μετάβαση προς ένα βιώσιμο μέλλον για τον κλάδο. Από το πώς διαχειρίστηκε την επιβράδυνση του HORECA μέχρι το πού στοχεύει για την επόμενη χρονιά, ο M. Burdach δείχνει ξεκάθαρα ότι η επόμενη μέρα της εταιρείας έχει ήδη αρχίσει να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Της Ξανθής Γούναρη Με νέες αυξήσεις στις τιμές κλείνει το 2025 για την αγορά μπύρας, σε μια χρονιά που αποδείχθηκε σαφώς υποτονική, παρά την υψηλή τουριστική κίνηση. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Capital.gr, οι δύο μεγαλύτερες ζυθοποιίες της χώρας -Αθηναϊκή Ζυθοποιία και Ολυμπιακή Ζυθοποιία- ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε ανατιμήσεις 3%-4% ως το τέλος του...







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.