Νέο καφέ/φαγάδικο το 2026: Η 1% πιθανότητα να μην καταστραφείς (5 "μυστικά")
Του Ηλία Παπαγεωργιάδη Αν κάτι με εντυπωσιάζει στην Ελλάδα του 2025 είναι ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που παραμένουν πάντα έτοιμοι να "αυτοκτονήσουν" επαγγελματικά, επιχειρώντας κάτι που ξέρουν ότι πιθανότατα δεν θα αποδώσει, όπως πχ άλλη μία επιχείρηση καφέ ή φαγητού. Τα επιχειρήματά τους είναι συνήθως αστεία:"Αυτό ξέρω να κάνω"."Ο Χ πέτυχε, γιατί όχι και εγώ;""Μόνο για αυτό μπορώ να βρω λεφτά"."Όλοι λένε πως υπάρχει κρίση, αλλά συνέχεια ανοίγουν νέα μαγαζιά".Και πάντα το... πατροπαράδοτο: "εγώ θα κάνω κάτι διαφορετικό" (το οποίο θα επιχειρήσει να κάνει αγοράζοντας τα ίδια προϊόντα από τους ίδιους προμηθευτές που έχουν οι άλλοι, προσφέροντας τις ίδιες συνταγές και τιμές, προσλαμβάνοντας τους ίδιους ανθρώπους που "ανακυκλώνονται" σε τέτοια μαγαζιά, με τους ίδιους χαμηλούς μισθούς των άλλων). Φυσικά στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων απλά στο τέλος κάποιοι κλαίνε: Αυτοί που έβαλαν τα λεφτά. Η επένδυση τις πιο πολλές φορές δεν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Του Ηλία Παπαγεωργιάδη Αν κάτι με εντυπωσιάζει στην Ελλάδα του 2025 είναι ο μεγάλος αριθμός ανθρώπων που παραμένουν πάντα έτοιμοι να "αυτοκτονήσουν" επαγγελματικά, επιχειρώντας κάτι που ξέρουν ότι πιθανότατα δεν θα αποδώσει, όπως πχ άλλη μία επιχείρηση καφέ ή φαγητού. Τα επιχειρήματά τους είναι συνήθως αστεία:"Αυτό ξέρω να κάνω"."Ο Χ πέτυχε, γιατί όχι και εγώ;""Μόνο...
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.