πριν από  1 ημέρα 12 ώρες

Marketing Week

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε το GastrosoΦy Fest powered by Protergia, στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ. Το γαστρονομικό φεστιβάλ ξεκίνησε με το Διεθνές Forum Γαστρονομίας, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερους από 25 σεφ, παραγωγούς, οινοποιούς, ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο πλαίσιο αυτό, οι 2.000 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικά με την "επιστροφή" στις ρίζες της γεύσης, με έμφαση στις τοπικές ράτσες και τις ξεχασμένες ποικιλίες, το βιώσιμο μέλλον της ψαροφαγίας, αλλά και τις πρώτες ύλες που επανέρχονται στο προσκήνιο ως πηγή θρεπτικής αξίας και πολιτιστικής ταυτότητας. Η συζήτηση "Athens, the Next Culinary Capital" ανέδειξε τη δυναμική της Αθήνας ως ανερχόμενης γαστρονομικής πρωτεύουσας της Μεσογείου, ενώ στις ενότητες "Global Voices, Local Roots" διεθνείς σεφ μοιράστηκαν με το κοινό ιστορίες, εμπειρίες και το πώς δημιούργησαν γαστρονομικές ταυτότητες από τη...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Οικονομία
    Palo presentation