πριν από  2 ημέρες 13 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πολλές δίαιτες βασίζονται στον περιορισμό - των θερμίδων, των υδατανθράκων, των λιπαρών ή και άλλων συστατικών. Αυτή δεν είναι υγιεινή προσέγγιση, λέει η Αλισον Μπράουν, ερευνήτρια διατροφής στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ. Τέτοιες δίαιτες μπορεί να στερήσουν από τον οργανισμό πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, επισημαίνει. Ενας καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε υγιεινές διατροφικές συνήθειες, προσθέτει, είναι να εστιάζετε σε τρόφιμα που όχι μόνον είναι θρεπτικά, αλλά σας προσφέρουν και απόλαυση. Δείτε τι πρέπει να κάνετε. 1. ∆ώστε προτεραιότητα σε τρόφιμα που έχουν υποστεί ελάχιστη επεξεργασία. ∆εν είναι όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα ανθυγιεινά, ωστόσο συχνά στερούνται ωφέλιμων θρεπτικών συστατικών, σημειώνει η Μπράουν. Επιπλέον, μπορεί να περιέχουν υψηλά επίπεδα συστατικών που ενδέχεται να είναι επιβλαβή για την υγεία, όπως πρόσθετα σάκχαρα και νάτριο. Τα ακατέργαστα τρόφιμα -όπως τα φρούτα, τα λαχανικά και οι ξηροί καρποί- είναι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Οικονομία
    Palo presentation