Για τον τρόπο που επηρεάζει το ελαιόλαδο τον πληθωρισμό των τροφίμων μίλησε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο OPEN. "Η Ελλάδα έχει πολύ χαμηλότερο πληθωρισμό 5 ετίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση" προσθέτοντας ότι "υπάρχει ένα πρόβλημα τους τελευταίους μήνες στοχευμένο στον πληθωρισμό κυρίως των τροφίμων. Σε αυτό έχει παίξει ρόλο και το ελαιόλαδο. Το λέω αυτό...
![](http://www.palo.gr/Themes/1/Default/Media/banners/digtst-logo.png)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.