Λιγότερο και ακριβότερο γάλα για τους καταναλωτές, μείωση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως η φέτα και το γιαούρτι, στα διεθνή ράφια και τεράστιο πλήγμα στην εγχώρια πρωτογενή παραγωγή επιφέρει η διατηρούμενη ανοδική πορεία των τιμών σε ενέργεια και ζωοτροφές. Διαβάστε επίσης: Παγωτά: Ο "ψυχρός πόλεμος" των 220 εκατ. ευρώ, ο...
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.