πριν από  1 Χρόνο 3 Μήνες

Thetoc.gr

istock Απλησίαστες τείνουν να γίνουν οι τιμές στο αγαπημένο -γρήγορο- φαγητό των Ελλήνων, το σουβλάκι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ένα τυλιχτό φτάνει πια κατά μέσο όρο τα 3,40 ευρώ, εκτός και αν σε κάποιον η τιμή φανεί τσουχτερή και αποφασίσει να βγάλει από την πίτα το κρέας, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 2,5 ευρώ. "Το είχαμε 3 ευρώ, το πήγαμε 3,40. Νομίζω...

πριν από  1 Χρόνο 3 Μήνες

News.gr

Οι καταναλωτές πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη Το χέρι βαθιά στην τσέπη πρέπει πλέον να βάλει ο Έλληνας καταναλωτής για να φάει ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά, το σουβλάκι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ένα τυλιχτό φτάνει πια τα 3,40 ευρώ, εκτός και αν σε κάποιον η τιμή φανεί τσουχτερή και αποφασίσει να βγάλει από την πίτα το κρέας, με την τιμή να...

πριν από  1 Χρόνο 3 Μήνες

Powergame.gr

Το χέρι βαθιά στην τσέπη πρέπει πλέον να βάλει ο Έλληναςκαταναλωτής για να φάει ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά, το σουβλάκι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ένα τυλιχτό φτάνει πια τα 3,40 ευρώ, εκτός και αν σε κάποιον η τιμή φανεί τσουχτερή και αποφασίσει να βγάλει από την πίτα το κρέας, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 2,5 ευρώ. "Το είχαμε 3 ευρώ, το πήγαμε 3,40.

πριν από  1 Χρόνο 3 Μήνες

Newsbeast.gr

Το χέρι βαθιά στην τσέπη πρέπει πλέον να βάλει ο Έλληνας καταναλωτής για να φάει ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά, το σουβλάκι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ένα τυλιχτό φτάνει πια τα 3,40 ευρώ, εκτός και αν σε κάποιον η τιμή φανεί τσουχτερή και αποφασίσει να βγάλει από την πίτα το κρέας, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 2,5 ευρώ. "Το είχαμε 3 ευρώ, το πήγαμε 3,40.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Οικονομία
Palo presentation