πριν από  3 ώρες 26 λεπτά

Tovima.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σαν... φύλλα χρυσού, τα κομμάτια από γύρο χοιρινό, κάνουν το παραδοσιακό, κάποτε ταπεινό σουβλάκι, βαρύ για την τσέπη των καταναλωτών. Για να μισο-χορτάσει μια τετραμελής οικογένεια, με ένα πρόχειρο γεύμα στο χέρι, πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον 23 ευρώ. Το παραδοσιακό σουβλάκι παραμένει, πάντως, πρώτο στις προτιμήσεις των επισκεπτών από το εξωτερικό και οι καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας προσπαθούν να συγκρατήσουν τις αυξήσεις στην τιμή.Συνεχόμενες ανατιμήσεις στο κρέας Οι περισσότεροι, πάντως, επικαλούνται τις συνεχόμενες ανατιμήσεις στις πρώτες ύλες. Η αλήθεια είναι πως από την αρχή του χρόνου η τιμή του κρέατος σκαρφαλώνει συνεχώς με αύξηση 5,4% τον Απρίλιο, από 4,9% τον Μάρτιο, 2,8% τον Φεβρουάριο και 2% τον Ιανουάριο. Στη Θεσσαλονίκη οι καταστηματάρχες εστίασης καμουφλάρουν τις ανατιμήσεις, χρεώνοντας ξεχωριστά το τζατζίκι ή κάποια άλλη σος ενώ, για να αποφύγουν την απευθείας αύξηση στο παραδοσιακό πιτόγυρο αποφάσισαν να...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Οικονομία
    Palo presentation