Στροφή σε τσίπουρο και μπύρα στην εστίαση - Γιατί κάνουν στην άκρη το κρασί
Μειώθηκε αισθητά η κατανάλωση κρασιού "Μούδιασμα" παρουσιάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα η ελληνική αγορά οίνου, με την αύξηση των πωλήσεων να συνεχίζεται σε σημαντικά ηπιότερους ρυθμούς, ωστόσο με σημαντική διαφορά σε σύγκριση με το 2024. Ζήτημα, ωστόσο, αποτελεί η κατανάλωση στην εστίαση και η αναζήτηση οικονομικότερων προϊόντων προς κατανάλωση από τους επισκέπτες των καταστημάτων. Σε πρόσφατη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου εκφράστηκε ο γενικός προβληματισμός που επικρατεί ως προς την πορεία του κλάδου κατά τη φετινή χρονιά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Το κύριο πρόβλημα εντοπίζεται στην εστίαση, όπου δεν υφίστανται κρασιά που να κινούνται σε μεσαίο επίπεδο τιμής, με αποτέλεσμα επί του παρόντος τα κρασιά που πωλούνται να υπερβαίνουν τα 30 ευρώ ανά φιάλη. Το γεγονός αυτό, όπως αναφέρουν στελέχη του κλάδου με γνώση του θέματος, έχει αποτέλεσμα τη στροφή των καταναλωτών σε άλλα προϊόντα, όπως είναι για...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.