πριν από  1 ημέρα 2 ώρες

Oneman.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το ειδικά σχεδιασμένο μενού των Λάζαρου Σταμούλη και Ντορίνας Ντεμάη αντλεί έμπνευση από τη θάλασσα και τις μεσογειακές γεύσεις, με δημιουργικές πινελιές που αναδεικνύονται μέσα από ένα προσεκτικά επιλεγμένο wine pairing. Τη βραδιά θα πλαισιώσει ο Παναγιώτης Πασχαλίδης (WSET Dip) , ο οποίος θα παρουσιάσει σε κάθε στάδιο το μενού και τα αντίστοιχα κρασιά, αναλύοντας τα γευστικά χαρακτηριστικά, τους λόγους επιλογής, αλλά και τις ιστορίες πίσω από τους παραγωγούς και τους εισαγωγείς τους. Μέσα από την αφήγησή του, οι καλεσμένοι θα ζήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία γευσιγνωσίας. Το Menu της βραδιάς:Spicy EdamameCalamari Salad με mix green salad & spicy lemon dressing paired με Grand Cru "Terroirs" Extra Brut NV Champagne Agrapart Raw Plate : Tuna tartare, shrimp tartare, sashimi (tuna, salmon & amberjack) paired με Wehlener Sonnenuhr Kabinett 2023 Jos. Joh. Prum Soft Shell Crab Roll με spicy mayo & salmon tartare paired με Gruner Veltliner...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Οικονομία

      Palo presentation