Το ελληνικό "χαβιάρι"
Υψηλή διατροφική αξία έχει το αυγοτάραχο, που βγαίνει από τα ψάρια, στην περιοχή Μεσολογγίου - Αιτωλικού. Οι ψαράδες, λένε οτι φέτος η παραγωγή είναι περιορισμένη, λόγω των.. καβουριών που τρώνε τα ψάρια. Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.