Χρυσάφι η παπάρα (minimum charge 60 Euro, μέρος τρίτο)
Λέω να το τελειώσω σήμερα το σήριαλ των μίνι διακοπών μου, που κατέληξαν σε μια μουρμούρα διαρκείας για όσα βλέπω στην παραλία που διάλεξα για να ξεκουραστώ (και καλά). Προ ημερών έγινε χαμός στα social, όταν μια Γαλλίδα (νομίζω) διαμαρτυρήθηκε επειδή παρήγγειλε σαλάτα, της την έφεραν αλάδωτη κι όταν άνοιξε το σφραγισμένο μπουκαλάκι των 50 ml που υπήρχε στο τραπέζι, της το χρέωσαν 2,5 ευρώ. Εγώ λοιπόν, το βρήκα 3,20 το μπουκαλάκι αυτό. Σε ταβέρνα της παραλίας μου. Με μια διαφορά. Η σαλάτα μου είχε λάδι. Άρα θα πλήρωνα τα 3,20 μόνο αν ήθελα να κάνω παπάρα στην αγγουροντομάτα μου. Χρυσάφι η παπάρα στην εποχή μας, αφήστε που παχαίνει κιόλας. Πάντως το 3,20 δεν το χρέωνε στα μουλωχτά, το έγραφε ευθαρσώς στον κατάλογο. Να τα λέμε κι αυτά, όχι μόνο κακίες. Τώρα, πως διάολο υποθέτει αυτός ο μαγαζάτορας ότι έχοντας 3,20 τα 50 ml ελαιολάδου, θα κρατήσει πελατεία, αυτό δεν μπορώ να σας το διευκρινίσω. Άβυσσος η ψυχή του ταβερνιάρη. Έκανα κι ένα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.