πριν από  6 ημέρες 8 ώρες

Shape.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


iStock Κανείς δεν θέλει να ακούει ότι υπάρχει μόλυβδος στο φαγητό του. Κι όμως, η πραγματικότητα είναι πως ο τοξικός αυτός "επισκέπτης" έχει βρει τρόπο να γλιστρήσει μέσα σε τρόφιμα όπως μήλα, κανέλα, πρωτεϊνικά ροφήματα και ακόμα και στη σοκολάτα. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), τα νέα ευρήματα οδήγησαν φέτος στη δημιουργία αυστηρότερων οδηγιών για τα επιτρεπτά επίπεδα μολύβδου σε παιδικές τροφές. Αλλά πώς γίνεται να υπάρχει μόλυβδος στη διατροφή σου; Και, κυρίως, πώς μπορείς να μειώσεις την έκθεσή σου;Πώς φτάνει ο μόλυβδος στο πιάτο σου Ο Δρ. Joseph Zagorski, τοξικολόγος και επίκουρος καθηγητής στο Michigan State University's Center for Research on Ingredient Safety, εξηγεί στο cnn ότι ο μόλυβδος είναι φυσικό κομμάτι της γης και του φλοιού της. Ορισμένα φυτά, λέει, έχουν την τάση να απορροφούν περισσότερο μόλυβδο από το έδαφος, ειδικά όταν καλλιεργούνται σε περιοχές με αυξημένα επίπεδα μετάλλων ή...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation