5 κατηγορίες τροφών που ξεπερνούν τα αμύγδαλα σε μαγνήσιο
iStock Τα αμύγδαλα είναι μια κλασική και νόστιμη επιλογή για ένα υγιεινό σνακ. Είναι γεμάτα καλά λιπαρά, βιταμίνη Ε και, φυσικά, μαγνήσιο. Μια μικρή χούφτα (περίπου 28 γραμμάρια) σου δίνει πάνω από 18% της ημερήσιας ανάγκης σου σε μαγνήσιο, που χρειάζεται το σώμα σου για να διατηρεί υγιή τα επίπεδα σακχάρου και πίεσης στο αίμα, για τη λειτουργία του εγκεφάλου, των οστών και των μυών. Εάν ψάχνεις, όμως, τροφές που να σε γεμίζουν ακόμη περισσότερο με αυτό το απαραίτητο μέταλλο, έχουμε μερικές εξαιρετικές προτάσεις για εσένα. Ας δούμε, λοιπόν, 5 κατηγορίες τροφών που ξεπερνούν τα αμύγδαλα σε περιεκτικότητα μαγνησίου, καθώς και πώς μπορείς εύκολα να τις εντάξεις στη διατροφή σου, σύμφωνα με τη διατροφολόγο Merve Ceylan και σχετικό άρθρο της στο Health. 1. Ξηροί καρποί και σπόροι Οι ξηροί καρποί και οι σπόροι περιέχουν βασικά θρεπτικά συστατικά όπως μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και βιταμίνη Ε. Αν και οι περισσότεροι περιέχουν κάποιο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.