πριν από  2 ημέρες 7 ώρες

Queen.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Δεν φταίει μόνο η μαγιονέζα! Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για πικνίκ και μπάρμπεκιου. Ωστόσο, καθώς η θερμοκρασία αυξάνεται, αυξάνεται και ο κίνδυνος τροφικής δηλητηρίασης: Αυτό συμβαίνει επειδή τα βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες, όπως το E.coli, η Salmonella και η Listeria, μιας και αναπτύσσονται σε υψηλότερες θερμοκρασίες, σύμφωνα με την Janet L. Buffer, RD, MPH, ανώτερη διευθύντρια του Ινστιτούτου για την Ασφάλεια των Τροφίμων και τη Διατροφική Ασφάλεια του Πανεπιστημίου George Washington. Αυτά τα βακτήρια αναπτύσσονται γρήγορα σε θερμοκρασίες μεταξύ 4 ως 60 βαθμών κελσίου, διπλασιάζοντας τον αριθμό τους σε μόλις 20 λεπτά. Για να μειώσεις τον κίνδυνο τροφικής δηλητηρίασης, πρέπει πάντα να αποθηκεύεις τα ευπαθή τρόφιμα εντός δύο ωρών - μία ώρα αν η θερμοκρασία είναι 32 βαθμούς ή υψηλότερη. Ωστόσο, επειδή οι άνθρωποι τρώνε περισσότερα γεύματα έξω, τα τρόφιμα συχνά μένουν έξω για περισσότερο χρόνο, λέει η Buffer.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation