Αγγουροσαλάτα με ντοματίνια, ελιές και μαυροκούκι
Νένα Ισµυρνόγλου Φωτογραφία: Θεοδόσης Γεωργιάδης, Food styling: Σταυρούλα Φουτσά 29.05.2025 • 11:15 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Σερβίρουμε αυτή τη δροσάτη σαλάτα με φέτα ή σκοτύρι και παξιμαδάκια χαρουπιού. 20' προετοιμασία, Σύνολο: 20'Υλικά Μερίδες: 4 2 μεγάλα αγγούρια, καλά πλυμένα, με τη φλούδα 1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, σε λεπτές φέτες 2 κουτ. σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί 300 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση 60 γρ. ελιές, κατά προτίμηση θρούμπες, χωρίς κουκούτσια 30 γρ. κάππαρη, ξαλμυρισμένη, στραγγισμένη τα φύλλα από 4 κλωνάρια δυόσμο, ψιλοκομμένα 1 κουτ. γλυκού μαυροκούκι ξύσμα από 1 λάιμ 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι ΔιαδικασίαΓια την αγγουροσαλάτα με ντοματίνια, ελιές και μαυροκούκι, κόβουμε τα αγγούρια σε λεπτές "φλούδες" με το εργαλείο που καθαρίζουμε τα λαχανικά και στη συνέχεια τις ψιλοκόβουμε. Τις ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ με λίγο αλάτι και τον χυμό λεμονιού.Σε ένα μικρό...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.