πριν από  1 ημέρα 16 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 05.06.2025 • 12:26 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Για την αγγουροσαλάτα με ροδάκινο, φυστίκια Αιγίνης και λαδολέμονο με ανθόνερο, ξεκινάμε με το λαδολέμονο. Σε ευρύχωρη σαλατιέρα βάζουμε τα αγγούρια, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σε μία στρώση τα ροδάκινα, πασπαλίζουμε με τον κόλιανδρο και από πάνω αραδιάζουμε τις φέτες μαραθόριζας. Περιχύνουμε με το λαδολέμονο με ανθόνερο, σκορπίζουμε τα φυστίκια και σερβίρουμε. Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation