πριν από  6 ώρες 2 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 19.06.2025 • 13:14 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Τη σκορδαλιά μπορούμε να την κάνουμε και πιο ελαφριά, με λιγότερο σκόρδο, και αν περισσέψει διατηρείται στο ψυγείο. Επίσης, τα λουβιά θέλουμε να είναι γρινιά, όπως λέμε στη Μύκονο, δηλαδή στεκάμενα, να τα βρίσκεις στο δόντι", εξηγεί ο Δημήτρης Ρουσουνέλος, που έφτιαξε το φαγητό και μας έδωσε και τη συνταγή. 20' προετοιμασία 15' μαγείρεμα Σύνολο: 35'Υλικά Μερίδες: για 4 μερίδες - ως μεζές 500 γρ. αμπελοφάσουλα, καθαρισμένα και ολόκληρα 100 γρ. μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο σε νερό, καλά στυμμένο και θρυμματισμένο 50 γρ. παξιμάδι κρίθινο, μουλιασμένο σε νερό, στυμμένο, θρυμματισμένο 4 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες 150 ml ελαιόλαδο + λίγο ακόμα για το σερβίρισμα 1 1/2 κουτ. σούπας ξίδι αλάτιΔιαδικασία ΣκορδαλιάΓια τα λουβιά σκορδαλιά (αμπελοφάσουλα με σκορδαλιά), ξεκινάμε και στον πολυκόφτη που διαθέτουμε ή στο κλασικό γουδί, χτυπάμε τα σκόρδα με το ψωμί και το παξιμάδι μέχρι να...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation