Αντί για ντάκο: Αλμυρό "cheesecake" με κατίκι και ντομάτα - Ελαφρύ και καλοκαιρινό!
instagram Όταν ακούς "cheesecake", το μυαλό σου πάει κατευθείαν σε κάτι γλυκό, βελούδινο, με μπισκότα, τυρί κρέμα και ίσως μαρμελάδα φράουλα από πάνω, σωστά; Ήρθε όμως η στιγμή να αναθεωρήσεις, γιατί αυτή η αλμυρή εκδοχή από τη διατροφολόγο Παναγιώτα Μερλίδου (@nutriton_tips._), θα γίνει η νέα σου καλοκαιρινή εμμονή. Φαντάσου μια βάση από τραγανά παξιμαδάκια, αέρινη κρέμα με κατίκι και από πάνω φρέσκια ντομάτα να φέρνει όλη τη μεσογειακή δροσιά στο πιάτο σου. Ελαφρύ, δροσερό, νόστιμο και απίστευτα εντυπωσιακό, ιδανικό για brunch, για συνοδευτικό σε τραπέζι με φίλες ή ακόμα και σαν εναλλακτικό ελαφρύ γεύμα. Αν αγαπάς τις εκπλήξεις και λατρεύεις τις μοντέρνες γεύσεις, αυτό το cheesecake είναι για σένα. Ξέχνα τη ζάχαρη, βάλε φαντασία, ελληνικά υλικά και καλοκαιρινή διάθεση. Αλμυρό cheesecakeΥλικά:6 Krispies1 κ.σ ελαιόλαδο2 κ.σ νερό100 γρ κατίκι100 γρ τυρί κρέμα1 ντομάτα View this post on Instagram A post shared by Παναγιώτα Μερλίδου...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.