Από τι κινδυνεύουν όσοι τρώνε πάνω από 300γρ. πουλερικών την εβδομάδα
Το κοτόπουλο θεωρείται συχνά μια πιο υγιεινή εναλλακτική στο κόκκινο κρέας, χάρη στη χαμηλότερη περιεκτικότητά του σε κορεσμένα λιπαρά και στο προφίλ άπαχης πρωτείνης. 1 SHARES Bigstock Ωστόσο, πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι η υπερβολική κατανάλωση πουλερικών μπορεί να εγκυμονεί κρυφούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένης της υψηλότερης πιθανότητας ορισμένων μορφών καρκίνου και της αυξημένης θνησιμότητας από κάθε αιτία. Μια πρόσφατη μελέτη ανέλυσε τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία από την κατανάλωση πουλερικών και διαπίστωσε ότι η κατανάλωση πάνω από 300 γραμμαρίων κοτόπουλου την εβδομάδα μπορεί να συνδέεται με υψηλότερο κίνδυνο γαστρεντερικών καρκίνων και πρόωρου θανάτου! Αυτό το άρθρο αναλύει τι βρήκε η μελέτη, τι σημαίνει για την υγεία σας και πώς να απολαμβάνετε τα πουλερικά ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής χωρίς να αυξάνετε τον μακροπρόθεσμο κίνδυνο. Βασικά ευρήματα: Κατανάλωση κοτόπουλου και κίνδυνος καρκίνου Η μελέτη, που...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.