πριν από  7 ώρες 21 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πιπεράτες κοπανιστές, γαλακτερές μυζήθρες και κρασοτύρια, πιταράκια, φλαούνες, ρεβιθάδες μαγειρεμένες με τις ώρες, κρητικά πιλάφια, αλλά και παστιτσάδο, πάτουδο, ρόστο. Κάθε ελληνικό νησί έχει τις γεύσεις του. Αυτές που νοστιμίζουν τα καλοκαίρια μας. Αλλά και τον υπόλοιπο χρόνο δεν χρειάζεται να μείνουν στην άκρη του μυαλού μαζί με τις αμμουδιές και το σουλάτσο σε ασπρισμένα σοκάκια. Αρκετές νησιώτικες λιχουδιές τις ξαναβρίσκουμε στην Αθήνα, σε ταβερνάκια, καφενεία, παντοπωλεία με βιτρίνες γεμάτες ντελικατέτσες μαζεμένες με κόπο και μεράκι. Τώρα που οι διακοπές είναι νωπές ακόμη, αναλαμβάνουν να παρατείνουν την αίσθηση καλοκαιριού και να αναπληρώσουν τη νοστιμιά -κάποιες φορές και την ατμόσφαιρα- και έχουν σκοπό να συνεχίσουν μέχρι να ξαναπάρουμε ανυπόμονοι το πλοίο της γραμμής. Βόλτα στις Κυκλάδες Πάνω στο τραπέζι, στρωμένο με χαρτί ιχθυοπωλείου, ακουμπάει το πιάτο με το τηνιακό τυράκι, κομμένο σε χοντρές, πλακέ φέτες. Βουτυράτο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation