Aspasia: ένα εστιατόριο-προορισμός που σε περπατάει στα μονοπάτια της Μάνης
Γεωργία Παπαστάμου 06.06.2025 • 18:32 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Δεν είναι μόνο το νόστιμο φαγητό της. Φεύγοντας από την Aspasia θέλεις να ανοίξεις χάρτες και ιστορικά βιβλία, παραμύθια και βιβλία βοτανικής. Μαγείρισσα-αφηγήτρια, η σεφ και συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου Σταυριανή Ζερβακάκου μαγειρεύει με έναν τρόπο πολύ χαρακτηριστικά δικό της και, έχοντας επιστρέψει στον τόπο της πλέον, παρουσιάζει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κουζίνες που έχουμε δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια. Σε παίρνει από το χέρι και με το φαγητό της και με τα λόγια, αφού διοργανώνει αφηγηματικές πεζοπορίες και διαδρομές τροφοσυλλογής. Σε περπατάει στα μονοπάτια της Μάνης, εκεί που πέρασε μέρος από τα παιδικά της χρόνια, για να μαζέψετε παρέα χόρτα που φυτρώνουν ανάμεσα στις πέτρες, αγριόπρασα, κάππαρη, καρπούς αγριοφυστικιάς και άλλα, για τα περισσότερα από τα οποία δεν έχεις ξανακούσει ούτε το όνομά τους. Από τη μία χρυσομπάμπουρες που λάμπουν πάνω σε κάτι θεόρατους...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.