πριν από  9 ώρες 40 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Γεωργία Παπαστάμου 06.06.2025 • 18:32 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Δεν είναι μόνο το νόστιμο φαγητό της. Φεύγοντας από την Aspasia θέλεις να ανοίξεις χάρτες και ιστορικά βιβλία, παραμύθια και βιβλία βοτανικής. Μαγείρισσα-αφηγήτρια, η σεφ και συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου Σταυριανή Ζερβακάκου μαγειρεύει με έναν τρόπο πολύ χαρακτηριστικά δικό της και, έχοντας επιστρέψει στον τόπο της πλέον, παρουσιάζει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κουζίνες που έχουμε δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια. Σε παίρνει από το χέρι και με το φαγητό της και με τα λόγια, αφού διοργανώνει αφηγηματικές πεζοπορίες και διαδρομές τροφοσυλλογής. Σε περπατάει στα μονοπάτια της Μάνης, εκεί που πέρασε μέρος από τα παιδικά της χρόνια, για να μαζέψετε παρέα χόρτα που φυτρώνουν ανάμεσα στις πέτρες, αγριόπρασα, κάππαρη, καρπούς αγριοφυστικιάς και άλλα, για τα περισσότερα από τα οποία δεν έχεις ξανακούσει ούτε το όνομά τους. Από τη μία χρυσομπάμπουρες που λάμπουν πάνω σε κάτι θεόρατους...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation