πριν από  49 λεπτά

Mothersblog.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η πάβλοβα είναι ένα ελαφρύ και αέρινο επιδόρπιο με βάση τη μαρέγκα: τραγανή εξωτερικά και μαλακιά, σαν marshmallow, εσωτερικά. Συνήθως σερβίρεται με σαντιγί και φρέσκα φρούτα. Το επιδόρπιο αυτό ονομάστηκε έτσι προς τιμήν της Ρωσίδας μπαλαρίνας Άννα Πάβλοβα και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, αλλά λιγότερο γνωστό στην Αμερική. Pavlova (Πάβλοβα) - Η καλύτερη και πιο εύκολη συνταγή Η πάβλοβα διαφέρει από την παραδοσιακή μαρέγκα, καθώς έχει τραγανή επιφάνεια και μαλακό, που θυμίζει marshmallow, εσωτερικό. Παρασκευάζεται με απλά υλικά-ασπράδια αυγών, ζάχαρη άχνη-κάνοντάς την εύκολη και προσιτή.Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην πάβλοβα και τη μαρέγκα; Η πάβλοβα και η μαρέγκα παρασκευάζονται και οι δύο από χτυπημένα ασπράδια αυγών, όμως η πάβλοβα έχει ένα λεπτό, τραγανό εξωτερικό και έναν απαλό, αφράτο εσωτερικό σαν marshmallow , ενώ η μαρέγκα είναι τραγανή και στεγνή σε όλο της το σώμα. Η πιο γρήγορη πάβλοβα με...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation