Ατομικές μίνι πάβλοβες που μπορείτε να φτιάξετε με σαντιγί και φράουλες
Η πάβλοβα είναι ένα ελαφρύ και αέρινο επιδόρπιο με βάση τη μαρέγκα: τραγανή εξωτερικά και μαλακιά, σαν marshmallow, εσωτερικά. Συνήθως σερβίρεται με σαντιγί και φρέσκα φρούτα. Το επιδόρπιο αυτό ονομάστηκε έτσι προς τιμήν της Ρωσίδας μπαλαρίνας Άννα Πάβλοβα και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, αλλά λιγότερο γνωστό στην Αμερική. Pavlova (Πάβλοβα) - Η καλύτερη και πιο εύκολη συνταγή Η πάβλοβα διαφέρει από την παραδοσιακή μαρέγκα, καθώς έχει τραγανή επιφάνεια και μαλακό, που θυμίζει marshmallow, εσωτερικό. Παρασκευάζεται με απλά υλικά-ασπράδια αυγών, ζάχαρη άχνη-κάνοντάς την εύκολη και προσιτή.Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην πάβλοβα και τη μαρέγκα; Η πάβλοβα και η μαρέγκα παρασκευάζονται και οι δύο από χτυπημένα ασπράδια αυγών, όμως η πάβλοβα έχει ένα λεπτό, τραγανό εξωτερικό και έναν απαλό, αφράτο εσωτερικό σαν marshmallow , ενώ η μαρέγκα είναι τραγανή και στεγνή σε όλο της το σώμα. Η πιο γρήγορη πάβλοβα με...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.