πριν από  4 ώρες 47 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σωτήρης Ευαγγέλου 09.06.2025 • 08:14 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου ετοιμάζει αυγά ποσέ με σάλτσα ντομάτας και έμπνευση τον καγιανά. Συνοδεύει με κουλούρι Θεσσαλονίκης και κατίκι Δομοκού. 15' προετοιμασία, 20' μαγείρεμα, Σύνολο: 35'Υλικά Μερίδες: 4 4 αυγά 2 κουτ. σούπας ξίδι 4 φέτες ψωμί σίκαλης 2 ντομάτες, τριμμένες στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι, μικρό, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 1/2 καυτερή πιπεριά, ψιλοκομμένη 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κλαράκι ρίγανη (ή 1 κουτ. γλυκού ξερή) αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε αυγά καγιανάς αλλιώς, πάνω σε ψωμί σίκαλης, αρχικά ζεσταίνουμε, σε ένα κατσαρολάκι, το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και την καυτερή πιπεριά για 1-2 λεπτά, μέχρι να μαραθούν.Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ρίγανη, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Αυγά ποσέΓεμίζουμε μέχρι τη μέση μια μέτρια κατσαρόλα με...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation