πριν από  48 λεπτά

Mothersblog.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πρόσφατα έπεσα πάνω σε ένα άρθρο της Madeline Murphy στο Garden & Gun, και με ενθουσίασε ο τίτλος της για το παγωτό brown butter ice cream, μια συνταγή του σεφ Bill Briand: "Για γλυκιά ωδή του σεφ στη μητέρα του". Βρήκαμε τη συνταγή για το πιο εύκολο παγωτό με πραλίνα φουντουκιού (3 υλικά) Για όσους με ξέρουν, γνωρίζετε πόσο μου αρέσει να φτιάχνω εύκολες και γρήγορες συνταγές για την οικογένειά μου. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα να απολαμβάνουν κάτι που έφτιαξες με τα χέρια σου - και όταν αυτό είναι παγωτό με άρωμα βουτύρου και καραμέλας, ακόμα καλύτερα! Η ιστορία πίσω από τη συνταγή είναι εξίσου όμορφη. Ο σεφ Briand εμπνεύστηκε από τη μητέρα του, Virginia Eileen, μια γυναίκα που - όπως φαίνεται - είχε πάντα το φαγητό στο επίκεντρο της ζωής της. Το παγωτό αυτό ήταν μία από τις χαρακτηριστικές της δημιουργίες: μια πιο ώριμη και "ψημένη" εκδοχή του κλασικού παγωτού βανίλια, με καραμελένιες νότες...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation