Deviled eggs με καπνιστή πέστροφα
Τεμάχια: 16 8 αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου 2 φέτες μπέικον, πολύ ψιλοκομμένες 1 κουτ. σούπας μαγιονέζα 1 κουτ. σούπας μουστάρδα πικάντικη αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΓια το σερβίρισμα 1 κουτ. γλυκού καπνιστή πάπρικα 2 φιλέτα καπνιστής πέστροφας, ψιλοκομμένα 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασοΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε deviled eggs, αρχικά βράζουμε τα αυγά για 9-10 λεπτά, μετρώντας από τη στιγμή που θα αρχίσει το νερό να κοχλάζει.Στη συνέχεια, τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.Τα καθαρίζουμε, τα κόβουμε κατά μήκος στη μέση και βγάζουμε προσεκτικά τους κρόκους σε ένα μπολ.Τακτοποιούμε τα ασπράδια σε πιατέλα, με το άνοιγμα προς τα πάνω.Ζεσταίνουμε ένα μικρό τηγάνι σκέτο. Όταν κάψει καλά, ψήνουμε το μπέικον για 2-3 λεπτά, μέχρι να γίνει τραγανό.Το βγάζουμε και το αφήνουμε να στραγγίξει σε χαρτί κουζίνας.Χτυπάμε τους βρασμένους κρόκους στον πολυκόφτη μαζί με τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το μπέικον και αλατοπίπερο μέχρι να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.