Δροσερή παραδοσιακή σούπα gazpacho
Η κρύα σούπα είναι τέλεια ιδέα τώρα που η θερμοκρασία είναι υψηλή τόσο για κύριο πιάτο, ειδικά βραδινό όσο και για πρώτο αν κάνεις τραπέζι. Υλικά 1 κιλό ώριµες ντοµάτες, τριμμένες 80 γρ. µπαγιάτικο λευκό ψωµί, χωρίς την κόρα, μουλιασμένο και καλά στυμμένο 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης, καθαρισμένη κομμένη σε χοντρές ροδέλες 1 µικρή πιπεριά τσίλι, ψιλοκοµµένη 2 σκ. σκόρδο ψιλοκοµµένες 1 κ. γλ. καστανή ζάχαρη ξίδι 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για το γαρνίρισμα 1 μικρό αγγούρι ψιλοκοµµένο 1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκοµµένη 1 μικρό ξερό κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο ντοματίνια κομμένα στα 2 Εκτέλεση Ρίχνεις στο multi τις ντομάτες, το ψωµί, τις πιπεριές, το σκόρδο, τη ζάχαρη, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάς καλά μέχρι να οµογενοποιηθούν Προσθέτεις το ελαιόλαδο και συνεχίζεις το χτύπημα μέχρι το μείγμα να γίνεις ρευστό Μοιράζεις τη σούπα σε μπολ ή ποτήρια και τη βάζεις στο ψυγείο για 2 ώρες Σε ένα μπολ ανακατεύεις...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.